Tehnologia de refracție a luminii integrată pe display-ul lui Oppo R7 este prezentată într-un clip hands-on

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.246 ori
<b>Tehnologia de refracție a luminii integrată pe display-ul lui Oppo R7 este prezentată într-un clip hands-on</b>Oppo R7 este un smartphone despre care am tot vorbit zilele acestea, device ce adoptă o tehnologie foarte interesantă a display-ului. Mai precis, acest telefon are parte de un display care folosește optica și refracția luminii pentru a da impresia...

Oppo R7 este un smartphone despre care am tot vorbit zilele acestea, device ce adoptă o tehnologie foarte interesantă a display-ului. Mai precis, acest telefon are parte de un display care folosește optica și refracția luminii pentru a da impresia utilizatorului că folosește un ecran edge-to-edge.

Astăzi, un nou clip hands-on cu Oppo R7 ne prezintă această tehnologie și cum funcționează în funcție de unghiul în care este ținut telefonului. Deși marginile din jurul ecranului există, acestea devin invizibile datorită tehnologiei implementate la pachet. Putem vedea marginile din jurul ecranului spre sfârșitul clipului de mai jos.

Oppo R7

Potrivit unor zvonuri, Oppo R7 urmează a sosi cu display de 5.5 inch, procesor octa-core MediaTek MT6795 pe 64 bit, și o cameră foto de 20.7 megapixeli. De asemenea, se pare că modelul de față va fi și unul ultra-subțire, cu grosime de doar 4.85 mm.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×