Android Wear calcă pe urmele lui Apple Watch, cu o mega actualizare software ce aduce funcţii atractive, suport WiFi

1.095 ori
<b>Android Wear calcă pe urmele lui Apple Watch, cu o mega actualizare software ce aduce funcţii atractive, suport WiFi</b>Google se pregăteşte cu &icirc;nfrigurare să recupereze terenul pierdut faţa de Apple, c&acirc;nd vine vorba de inovaţia &icirc;n segmentul smartwatch. Pentru a contracara sosirea lui Apple Watch, Android Wear va primi o importantă actualizare, care...

Google se pregăteşte cu înfrigurare să recupereze terenul pierdut faţa de Apple, când vine vorba de inovaţia în segmentul smartwatch. Pentru a contracara sosirea lui Apple Watch, Android Wear va primi o importantă actualizare, care îi va aduce câteva funcţii noi şi interesante.

Printre noutăţi se număra un gest de rotire a încheieturii pentru a putea vedea următoarele notificări sau card-uri în stil Google Now. În plus, pe Android Wear va sosi şi opţiunea de a desena emoji-uri, pentru a răspunde imediat la un mesaj. Platforma va încerca să ghicească ce emoji desenaţi şi îl va trimite ca răspuns la mail, SMS sau pe reţele de socializare.

Android Wear calca pe urmele lui Apple Watch, cu o mega actualizare software ce aduce funcţii atractive, suport WiFi

Interfaţa va primi şi ea modificări, astfel că un swipe către stânga din ecranul principal al ceasului vă va duce la o listă de aplicaţii. Încă un swipe va afişa contactele, iar un al treilea swipe va afişa o listă de acţiuni şi activităţi ("Ia o notiţă", "setează un timer" etc). Vor exista şi aplicaţii Always On acum, unele ce ţin ecranul activ cât de mult se poate, mai ales cele legate de fitness.

Android Wear

Până acum ecranul se închidea automat dacă nu interacţionaţi cu el sau nu mişcati încheietura destul. Probabil cea mai importantă actualizare e activarea funcţiei WiFi, astfel că veţi putea primi notificări şi beneficia de recunoaştere vocală şi dacă telefonul nu e în zonă (până acum aveaţi nevoie de Bluetooth şi telefon). WiFi va duce greul acum pentru aceste sarcini.

Android Wear

Să ne pregătim să scoatem de la naftalină Moto 360!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×