Telefoane concept chinezesti la CeBIT 2007

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 4.977 ori
<b>Telefoane concept chinezesti la CeBIT 2007</b>CeBIT s-a terminat, terminalele raman, iar unele dintre ele pot fi chiar originale sau socante, in special daca ne referim la telefoane-concept: Compania Huawei ne-a prezentat cateva telefoane concept in cadrul CeBIT 2007, iar aceste vor fi lansate (sau...

CeBIT s-a terminat, terminalele raman, iar unele dintre ele pot fi chiar originale sau socante, in special daca ne referim la telefoane-concept:

Compania Huawei ne-a prezentat cateva telefoane concept in cadrul CeBIT 2007, iar aceste vor fi lansate (sau nu) in viitorul apropiat. Cel mai interesant dintre ele este un terminal mobil cu conector USB integrat care poate fi folosit fara un adaptor sau cablu. Adaptorul USB incorporat este facut din cauciuc flexibil, care poate indoit la orice unghi doriti pentru a face mai usoara conectarea cu PC-ul de la care doriti sa descarcati date sau sa va incarcati telefonul.

Cel de-al doilea concept de la Huawei este un telefon cu o baterie externa, creat pentru a rezolva frustrantele probleme cu bateria ce bantuie posesorii de terminale in epoca moderna. Bateria externa va fi conectata prin USB si poate fi inlocuita cu alta, dupa ce o incarcati pe prima. Bateriile au diferite culori si texturi pentru a se asorta cu hainele pe care le purtati, daca va pasioneaza acest aspect.

Huawei

Cel de-al treilea concept este un terminal cu headset Bluetooth inclus care poate fi separat de telefon si folosit independent. Astfel, utilizatorul va folosi doar headsetul, dar va reusi sa si caute un numar in agenda telefonului cu usurinta, ca si cand ar folosi un Smartphone. Headsetul poate fi de asemenea folosit pentru a detecta telefonul in mod interactiv cu ajutorul conectivitatii prin Bluetooth.

Huawei

Huawei nu ne-au informat cand si daca aceste concepte vor fi lansate pe piata, dar avand in vedere cat de practice sunt acestea, putem doar sa speram ca asa va fi.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×