Telefoane mobile cu proiectoare, inca din 2008?

1.471 ori
<b>Telefoane mobile cu proiectoare, inca din 2008?</b>Va informam anul trecut despre initiativa celor de la Texas Instruments, care doresc sa promoveze tehnologia pico proiectorului, ideal pentru telefoanele mobile. Se pare ca primele terminale bazate pe aceasta tehnologie sunt deja in productie si vor fi...

Va informam anul trecut despre initiativa celor de la Texas Instruments, care doresc sa promoveze tehnologia pico proiectorului, ideal pentru telefoanele mobile. Se pare ca primele terminale bazate pe aceasta tehnologie sunt deja in productie si vor fi disponibile din aceasta vara.

Chipsetul DLP Pico a intrat in productia de masa si va permite terminalelor care il vor incorpora sa proiecteze imagini pe un ecran de mari dimensiuni. Astfel, veti putea viziona un film cu prietenii pe un ecran de mari dimensiuni, fara a fi nevoie sa achizitionati o plasma. 2 chipseturi sunt produse, DPP1500, care tinteste aplicatiile embed-uite pe terminalele mobile si DPP1505, care tinteste handseturile de sine statatoare.

Frank J. Moizio, business manager Texas Instruments afirma ca transformarea si imbunatatirea modurilor de vizionare a continuturilor de pe telefonul mobil au reprezentat pasi importanti in obtinerea unei versiuni comerciale a chipsetului DLP Pico. La ora actuala Texas Instruments colaboreaza cu parteneri ca Foxconn, Spyro si Young Optics, companii care se declara multumite de calitatea imaginii redate cu ajutorul chipsetului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×