Samsung Spex, telefon Java pe care il asteptam?

1.667 ori
<b>Samsung Spex, telefon Java pe care il asteptam?</b>In data de 24 ianuarie 2008, Samsung Electronics a depus cererea pentru a proteja trademarkul denumirii Spex, asociind acest nume cu "telefoanele mobile". Sa fie acesta telefonul Sun-Samsung, pe care-l asteptam drept ineditul Java-phone? Evident, putem...

In data de 24 ianuarie 2008, Samsung Electronics a depus cererea pentru a proteja trademarkul denumirii Spex, asociind acest nume cu "telefoanele mobile". Sa fie acesta telefonul Sun-Samsung, pe care-l asteptam drept ineditul Java-phone?

Evident, putem doar specula acum ca stim ca un nume a fost pus sub trademark, la fel cum putem spune si despre Yahoo Phone, de asemenea doar un nume. Totusi Skype Phone si iPhone au trecut prin acelasi stadiu al zvonurilor si iata-le cunoscand succesul comercial. Avand in vedere ca Java si-a prezentat platforma in stil iPhone, Java Mobile FX este foarte posibil ca parteneriatul acestei companii cu Samsung sa dea nastere unui produs performant.

Evident rezultatul va fi un rival pentru iPhone, daca luam in calcul asemanarea dintre platforma Java si cea de pe terminalul anului 2007. Boss-ul Sun, Scott McNealy a afirmat de asemenea, ca duo-ul Samsung-Sun lucreaza la un handset nu doar mai performant decat iPhone dar si mult mai ieftin. Evident, ambele companii s-au abtinut de la a comenta zvonurile proaspat aparute, asa ca ramanem in suspans pana la anuntarea misteriosului Spex.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×