Telefoane mobile si cartele gratis - "Sunati-l pe Vanghelie!"

2.295 ori
<b>Telefoane mobile si cartele gratis - "Sunati-l pe Vanghelie!"</b>Numerosi locuitori ai sectorului 5 au primit marti seara, din partea celor de la PSD telefoane mobile si cartele prepay cu un credit de 4 euro. Pe cutiile acestor "cadouri" se afla numarul de telefon al primarului de sector Marian Vanghelie, care...

Numerosi locuitori ai sectorului 5 au primit marti seara, din partea celor de la PSD telefoane mobile si cartele prepay cu un credit de 4 euro. Pe cutiile acestor "cadouri" se afla numarul de telefon al primarului de sector Marian Vanghelie, care candideaza din nou.

Stim ca exista cel putin un bloc (M112) din cartierul Rahova, pe strada Margeanului, ai carui locatari au primit astfel de cadouri. Pe fiecare cutie a telefoanelor se afla numarul 0724.500.300, care apartine lui Vanghelie si este insotit de mesajul "Sunati-l pe Vanghelie". Ne surprinde lipsa de greseli gramaticale si putem probabil sa explicam astfel cele 1 milion de telefoane produse la Jucu, daca observam cum handseturile se dau cadou in plina campanie electorala.

Promotia sunati-l pe Vanghelie

Evident, telefoanele nu aveau certificate de garantatie, iar amuzant este faptul ca la numarul anterior mentionat nu raspunde nimeni. Una dintre persoanele care au primit un astfel de cadou electoral a beneficiat de un telefon Vodafone 125, asta in conditiile in care modelul similar Vodafone 225 plus cartela prepay costa 119 RON. Constatam ca macar metodele au evoluat si nu se mai arunca cu saci cu mancare in public, cel putin nu in mediu urban si nu se mai arunca nici cu bani, in stil becalian, ci cu telefoane mobile.

Pe cand o campanie de cadouri marca Vertu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×