Google Android, prezentat live intr-un nou clip video

Autor:  | Publicat în:  Google 1.237 ori
<b>Google Android, prezentat live intr-un nou clip video</b>In cadrul evenimentului Google IO, gigantul motoarelor de cautare a prezentat numeroase informatii despre noua sa platforma. Android a fost invitatul special al zilei, iar platforma a impresionat placut publicul. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a...

In cadrul evenimentului Google IO, gigantul motoarelor de cautare a prezentat numeroase informatii despre noua sa platforma. Android a fost invitatul special al zilei, iar platforma a impresionat placut publicul. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la clipul de prezentare:

Interfata este unica, inca de la pornirea terminalului, iar deblocarea handsetului se face prin intermediul unui soi de cod vizual, introdus sub forma unui model, si nu a unui cod alfanumeric. Imediat dupa acest proces, veti arunca o privire asupra ecranului Home, care a devenit extrem de user friendly, incluzand elemente foarte usor de utilizat. Bara status isi depaseste functiile obisnuite, putand fi mutata in partea de jos a ecranului, dezvaluind toate procesele efectuate de terminal.

Noi SMS-uri, programari din calendar, totul se poate monitoriza din acest ecran. Din "Home" puteti trece oricand la meniul Widgets, iar in clipul de prezentare am putut observa prezenta unui ceas si a cautarii Google. Browserul de pe aceasta platforma este similar cu Safari de pe iPhone, ambele fiind bazate pe WebKit. Pagina care s-a incarcat in acest demo era cea optimizata pentru browserul Safari, interfata fiind similara, dar o diferenta majora a fost faptul ca puteti mari portiuni ale paginii inainte sa faceti "zoom in".

Clip:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×