Google Android, prezentat live intr-un nou clip video

Autor:  | Publicat în:  Google 1.247 ori
<b>Google Android, prezentat live intr-un nou clip video</b>In cadrul evenimentului Google IO, gigantul motoarelor de cautare a prezentat numeroase informatii despre noua sa platforma. Android a fost invitatul special al zilei, iar platforma a impresionat placut publicul. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a...

In cadrul evenimentului Google IO, gigantul motoarelor de cautare a prezentat numeroase informatii despre noua sa platforma. Android a fost invitatul special al zilei, iar platforma a impresionat placut publicul. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la clipul de prezentare:

Interfata este unica, inca de la pornirea terminalului, iar deblocarea handsetului se face prin intermediul unui soi de cod vizual, introdus sub forma unui model, si nu a unui cod alfanumeric. Imediat dupa acest proces, veti arunca o privire asupra ecranului Home, care a devenit extrem de user friendly, incluzand elemente foarte usor de utilizat. Bara status isi depaseste functiile obisnuite, putand fi mutata in partea de jos a ecranului, dezvaluind toate procesele efectuate de terminal.

Noi SMS-uri, programari din calendar, totul se poate monitoriza din acest ecran. Din "Home" puteti trece oricand la meniul Widgets, iar in clipul de prezentare am putut observa prezenta unui ceas si a cautarii Google. Browserul de pe aceasta platforma este similar cu Safari de pe iPhone, ambele fiind bazate pe WebKit. Pagina care s-a incarcat in acest demo era cea optimizata pentru browserul Safari, interfata fiind similara, dar o diferenta majora a fost faptul ca puteti mari portiuni ale paginii inainte sa faceti "zoom in".

Clip:

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×