Skyfire a strans 13 milioane de dolari si pregateste un super browser

Autor:  | Publicat în:  Software 841 ori
<b>Skyfire a strans 13 milioane de dolari si pregateste un super browser</b>Skyfire Labs, producatorul browserului web mobil Skyfire a anuntat astazi ca beneficiaza de fonduri de 13 milioane de dolari. Printre companiile care au investit in aceasta initiativa se numara Lightspeed Venture Partners, Matrix Partners si Trinity...

Skyfire Labs, producatorul browserului web mobil Skyfire a anuntat astazi ca beneficiaza de fonduri de 13 milioane de dolari. Printre companiile care au investit in aceasta initiativa se numara Lightspeed Venture Partners, Matrix Partners si Trinity Ventures.

Compania va folosi banii pentru a dezvolta o noua versiune a browserului, in vreme ce Jake Seid, de la Lightspeed va intra in consiliul de directori al companiei. Producatorul browserului Skyfire a fost fondat in aprilie 2006 si a purtat numele DVC Labs pana in ianuarie 2008, cand si-a lansat browserul in varianta private beta. Pana la ora actuala, compania a strans aproximativ 17.8 milioane de dolari, continuand sa dezvolte un rival pentru Opera Mobile.

CEO-ul Skyfire afirma ca datorita noilor fonduri, browserul va fi disponibil pe tot mai multe telefoane si va fi lansat si in afara Statelor Unite. De asemenea, oficialul companiei a remarcat ca Skyfire ofera utilizatorilor libertatea de a naviga oriunde si oricum. Scopul declarat al celor de la Skyfire este de a implementa aplicatia pe tot mai multe smartphone-uri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×