Sleepy Jack review: un excelent shooter de tunel, cu tematica fantezistă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 997 ori
<b>Sleepy Jack review: un excelent shooter de tunel, cu tematica fantezistă (Video)</b>Sleepy Jack vine de la producătorul lui Cordy și asta se vede. Silver Tree a inclus micul robot Cordy nu doar în titlurile cu acest nume, ci și în Sleepy Jack, pe care îl analizăm în rândurile următoare. Am testat acest joc pe Samsung Galaxy S4...

Sleepy Jack vine de la producătorul lui Cordy și asta se vede. Silver Tree a inclus micul robot Cordy nu doar în titlurile cu acest nume, ci și în Sleepy Jack, pe care îl analizăm în rândurile următoare. Am testat acest joc pe Samsung Galaxy S4 Mini, telefon oferit în teste de către evoMAG.ro.

Acest titlu costă 5 dolari în Play Store și deși nu este nou, având peste un an vechime, jocul este foarte distractiv. Conceptul este unul familiar, de tunnel shooter. îl veți controla pe Jack, adică un băiețel care doarme și visează la jucăriile sale. în somn el se întâlnește cu tot soiul de creaturi colorate, de la roboți, la alieni și tot soiul de zburătoare fosforescente.

Va trebui să adunați acei "Zzzz" pe care îi asociem somnului pentru că Jack să nu se trezească și în anumite nivele speciale va trebui să adunăm note muzicale pentru că melodia de fundal să nu se oprească. Sleepy Jack va pune la dispoziție 40 de nivele, primele 10 cu tematica spațială, următoarele 10 cu tema Vestul Sălbatic, iar următoarele cu tematica subacvatică. Ultimele 10 combina toate cele 3 teme.

Sleepy Jack review: un excelent shooter de tunel, cu tematica fantezistă (Video)

Acesta fiind un shooter veți putea trage cu raze laser, stele de șerif și chiar cu bombe care opresc timpul. Ne-am distrat de minune cu acest joc și îi acordăm o notă de 9 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al telefonului îl puteți afla de pe site-ul evoMAG.ro.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×