Telefoanele Allview ajung listate pe GSMArena.com În premieră

2.529 ori
<b>Telefoanele Allview ajung listate pe GSMArena.com În premieră</b>Un site cu o bază de date de telefoane foarte solidă, GSMArena.com a inclus printre modelele listate și două terminale Allview. Premiera ne-a fost semnalată de către un cititor, pe numele de Iustin Pătraș, căruia îi mulțumim. &nbsp; După cum...

Un site cu o bază de date de telefoane foarte solidă, GSMArena.com a inclus printre modelele listate și două terminale Allview. Premiera ne-a fost semnalată de către un cititor, pe numele de Iustin Patras, căruia îi mulțumim.

După cum vedeți, Allview X1 Soul și X1 Soul Mini sunt printre terminalele din lista celor de la GSMArena, iar acest brand românesc realizează premiera fiind inclus aici. Allview X1 Soul este un telefon flagship al companiei autohtone, cu dotări de top precum un ecran Full HD de 5 inch, 32 GB memorie internă, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli.

Terminalul integrează și un procesor quad core Cortex A7 de 1.5 GHz și rulează Android 4.2 Jelly Bean. Mă aștept ca în curând să vedem și telefoane Evolio și E-Boda listate pentru că lista să fie și mai completă. Ar fi totuși interesant ca GSMArena să mai includă și alte handseturi Allview, nu doar pe cele 2 de mai sus, deoarece compania are cel puțin o duzină de modele ce merită menționate pe site.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×