Apple obține 2 brevete pentru lentile interschimbabile pentru camera de pe smartphone-urile iPhone

1.275 ori
<b>Apple obține 2 brevete pentru lentile interschimbabile pentru camera de pe smartphone-urile iPhone</b>Biroul de Brevete și Trademark U.S a acordat celor de la Apple două brevete pentru o serie de metode ce implică utilizarea de lentile foto interschimbabile pentru camera de pe dispozitivele Apple iPhone. &nbsp; Sistemul ce va sta la baza camerei foto...

Biroul de Brevete și Trademark U.S a acordat celor de la Apple două brevete pentru o serie de metode ce implică utilizarea de lentile foto interschimbabile pentru camera de pe dispozitivele Apple iPhone.

Sistemul ce va sta la baza camerei foto de pe iPhone, va fi compus din camera foto propriu-zisă și o serie de lentile interschimbabile. O primă metodă prin care se va realiza adăugarea de noi lentile foto constă în înlăturarea unei mici părți din carcasa spate și folosirea unor componente pentru a modifica caracteristicile optice ale acestui subsistem. Această cerere pentru brevet a fost depusă în 2010, iar în dreptul inventatorului apare numele lui Richard Tsai.

Brevet Apple

Cea de-a 2-a metodă găsită, este una mai recentă ce presupune folosirea unor lentile magnetice ce se vor atașa instantaneu pe orice device iPhone cu scopul de a îmbunătăți capabilitățile foto ale senzorului foto.

Brevet Apple

Potrivit acestui document, o caracteristică importantă o reprezintă alinierea lentilelor magnetice cu carcasa terminalului mobil, fiind descrise 2 tehnici diferite de atașare a acestor lentile. Prima metodă de atașare constă în fixarea lentilei în interiorul deschiderii camerei foto, proces similar cu cel întâlnit la aparatele foto DSLR. Cea de-a 2-a metodă constă în alinierea lentilei externe cu camera foto.

Brevet Apple

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×