Se lucrează deja la Apple Watch 2, conform unui partener hardware Apple

571 ori
<b>Se lucrează deja la Apple Watch 2, conform unui partener hardware Apple</b>&Icirc;n vreme ce Apple Watch e &icirc;ncă lansat &icirc;n unele ţări &icirc;n care nu a ajuns &icirc;ncă oficial, se pare că deja o noua generaţie de smartwatch Apple se afla &icirc;n dezvoltare. Cel puţin aşa afirmă directorul Quanta Computer....

În vreme ce Apple Watch e încă lansat în unele ţări în care nu a ajuns încă oficial, se pare că deja o noua generaţie de smartwatch Apple se afla în dezvoltare. Cel puţin aşa afirmă directorul Quanta Computer.

Quanta este un partener hardware Apple, care se ocupă cu producţia lui Apple Watch. Ştiam că Apple a interzis partenerilor săi să vorbească despre produse nelansate încă, dar cumva iată că mai apar scăpări de genul. Barry Lam este oficialul Quanta care a făcut această afirmaţie în timpul unei întâlniri cu investitorii. El a declarat şi că Apple Watch 2 va fi mai bun decât primul smartwatch şi că va debuta în trimestrul 2 al anului viitor.

Alte surse din media chineză au clarificat afirmaţiile, scriind că livrările în masă vor începe în trimestrul 3 din 2016. Zvonuri precedente indicau că Apple Watch de generaţie a doua va păstra aceleaşi dimensiuni, format şi rezoluţie că predecesorul, doar că ecranul va fi puţin mai subţire, făcând loc unei baterii mai generoase.

Vom primi şi camera FaceTime se pare, iar accesoriul va fi ceva mai independent faţă de iPhone. Între timp se pare că Apple ar fi livrat 7 milioane de unităţi pentru primul său ceas, mai mult decât toate livrările rivalilor din zona de purtabile smart în ultimele 5 trimestre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×