Telefoanele cu clapetă sunt în continuare la modă! Samsung lansează Galaxy Folder, un flip phone foarte arătos

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.249 ori
<b>Telefoanele cu clapetă sunt în continuare la modă! Samsung lansează Galaxy Folder, un flip phone foarte arătos</b>Se pare că moda telefoanelor cu clapeta nu va dispărea niciodată, mai ales &icirc;n Asia, unde ele sunt la fel de populare ca la &icirc;nceputul anilor 2000. După ce am văzut LG lans&acirc;nd un elegant model cu clapeta numit Gentle, Samsung...

Se pare că moda telefoanelor cu clapeta nu va dispărea niciodată, mai ales în Asia, unde ele sunt la fel de populare ca la începutul anilor 2000. După ce am văzut LG lansând un elegant model cu clapeta numit Gentle, Samsung prezintă la rândul său un flip phone numit Galaxy Folder.

Samsung Galaxy Folder este un telefon cu clapeta şi cu preţ de 250 de dolari, iar el aduce suport pentru conectivitate LTE la pachet, plus Android Lollipop. De fapt denumirea Galaxy Folder nu ne e străină, un astfel de model fiind lansat în anul 2013. Noul venit e a doua generaţie de Folder şi deşi numele e acelaşi, dotările sunt ceva mai moderne.

Telefoanele cu clapeta sunt în continuare la modă! Samsung lansează Galaxy Folder, un flip phone foarte arătos

Avem la dispoziţie un ecran touch de 3.8 inch, o cameră de 8 MP în spate şi una frontală de 2 MP, plus 8 GB stocare şi o baterie de 1800 mAh. Terminalul va sosi pe piaţa din Coreea de Sud luna viitoare şi şansele sunt minuscule să îl vedem vreodată în Europa. El dispune şi de WiFi şi GPS şi are un design compact şi elegant, cu plastic ce imită metalul folosit pentru carcasa sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×