OmniVision este vândută către investitori din China; O nouă direcţie pentru al doilea mare producător de camere pentru mobile!

Autor:  | Publicat în:  Omnivision 939 ori
<b>OmniVision este vândută către investitori din China; O nouă direcţie pentru al doilea mare producător de camere pentru mobile!</b>Deşi Sony e perceput drept cel mai mare producători de senzori foto pentru telefoane mobile, un alt nume mare din industrie este OmniVision. Compania are foarte mulţi senzori foto selfie pe smartphone-uri moderne şi este al doilea cel mai mare...

Deşi Sony e perceput drept cel mai mare producători de senzori foto pentru telefoane mobile, un alt nume mare din industrie este OmniVision. Compania are foarte mulţi senzori foto selfie pe smartphone-uri moderne şi este al doilea cel mai mare producător de senzori foto pentru terminale mobile. Ei bine, azi aflăm că firma e de vânzare.

Acţionarii OmniVision ar fi decis să aprobe vânzarea companiei către investitori din China. OmniVision Technologies provine din Statele Unite şi ar urma să intre în proprietatea unui conglomerat de investitori, condus de Hua Capital Management, deţinut de statul chinez. Înţelegerea va fi finalizata în trimestrul 3 sau 4 fiscal al anului 2016.

Înainte ca totul să meargă strună vor fi realizate investigaţii antitrust, atât în China, cât şi în SUA. La ultima verificare, Sony avea 40.2% din piaţa senzorilor foto pentru terminale mobile, în vreme ce pentru locul 2 se duelau Samsung şi OmniviSion. O fuziune cu linii de producţie din China ar putea creşte cota OmniVision, distanţându-se mai clar de Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×