Telefoanele cu S60 primesc interfata touch screen

989 ori
<b>Telefoanele cu S60 primesc interfata touch screen</b>In caz ca va intrebati despre ce este vorba in imaginea de mai jos, trebuie sa stiti ca este un slide din discutia amanata la care trebuia sa participe Nokia in cadrul sumitt-ului S60 din Spania. Se pare ca Nokia doreste sa implementeze interfate...

In caz ca va intrebati despre ce este vorba in imaginea de mai jos, trebuie sa stiti ca este un slide din discutia amanata la care trebuia sa participe Nokia in cadrul sumitt-ului S60 din Spania.

Se pare ca Nokia doreste sa implementeze interfate touch-screen pentru terminalele sale care opereaza pe S60. Recent compania finlandeza a produs tot mai multe telefoane bazate de acest sistem de operare. Pentru cei care dispun de o ochi de soim, slide-ul de mai sus prezinta “ Interfata Touch User pentru noile produse”.

De mentionat este faptul ca printre functiile enumerate pe lista se pot observa si “experiente senzoriale pentru a simti interfata”. Acest lucru ar insemna includerea functiilor de feedback prin vibratie (stil jocuri),  in legatura cu care LG avea numeroase planuri. Din nou touch-screen-ul e la putere, iar functiile sale sunt directionate tot mai mult spre divertisment si o experienta unica la nivelul feedbackului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×