Al doilea telefon cu Windows Mobile 6.5.3, confirmat: Garmin Asus M10

Autor:  | Publicat în:  Garmin-Asus 2.286 ori
<b>Al doilea telefon cu Windows Mobile 6.5.3, confirmat: Garmin Asus M10</b>Iata ca dupa telefonul ecologic Sony Ericsson Aspen, aflam ca mai exista un handset ce ruleaza Windows Mobile 6.5.3: Garmin Asus M10. Acest telefon cu functii navigationale a ajuns pe mana celor de la Mobile01.com intr-un fel sau altul, ei facandu-i o...

Iata ca dupa telefonul ecologic Sony Ericsson Aspen, aflam ca mai exista un handset ce ruleaza Windows Mobile 6.5.3: Garmin Asus M10. Acest telefon cu functii navigationale a ajuns pe mana celor de la Mobile01.com intr-un fel sau altul, ei facandu-i o recenzie disponibila aici.

Aparent, M10 vine cu un procesor Qualcomm de 600 MHz, un display rezistiv WVGA de 3.5 inchi, memorie interna de 4 GB si o camera de 5 megapixeli, din pacate doar cu focus fix. Din recenzia celor de la Mobile01.com aflam ca ecranul lui M10 nu este atat de glossy ca si cel de pe M20, deci va fi mai usor de folosit in masina, impreuna cu un cradle, in scop navigational.

Bateria lui Garmin Asus M10 este una de 1500 mAh si mai aflam ca terminalul vine cu un stylus, port microUSB, taste laterale pentru volum, un jack audio de 3.5 mm si un task manager bazat pe imagini 3D.  Handsetul vine si cu WiFi si Bluetooth, iar browserul sau standard este Opera Mobile 9.5.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×