Probleme grave pentru Nexus 6P: se închide din senin şi nu pare să existe vreun fix în acest moment

2.203 ori
<b>Probleme grave pentru Nexus 6P: se închide din senin şi nu pare să existe vreun fix în acest moment</b>În vreme ce unii utilizatori de terminale iPhone au declarat că iOS 10 le-a cam dat peste cap dispozitivul, iată că nici Android Nougat nu este un sfânt, cel puțin nu pe unele modele. Telefonul ce are cel mai mult de tras cu acest release software este

Dacă există utilizatori iPhone care afirmă că iOS 10 le-a adus probleme pe terminal, se pare că nici Nougat nu e chiar un sfânt la acest capitol. Au început să fie semnalate tot mai multe cazuri de posesori de modele Nexus 6P, care au început să aibă probleme cu terminalul odată cu sosirea lui Android 7.0 Nougat.

Multiple persoane de pe Reddit şi de pe Google Product Forums afirmă că unităţile lor Nexus 6P au început să se închidă din senin, fără avertizare. Şi nu, nu e vorba de o problemă a bateriei, pentru că aceasta era şi la nivel de 60% în unele cazuri. Telefonul nu mai pornea până nu era conectat la încărcător, ceea ce o mare problemă dacă utilizatorul se află la birou sau plecat în altă parte, fără încărcător.

Deocamdată nu avem nici măcar sugestii de la Google, vreun patch sau fix, deci problema trebuie să ajungă destul de mare încât să atragă atenţia inginerilor de la marele G. E interesant că pe threadul de pe Reddit oamenii se plâng de viaţă slabă a bateriei, nu doar de acest bug. Din fericire Pixel XL, urmaşul spiritual al lui Nexus 6P stă excelent la acest capitol, dacă vă încălzeşte cu ceva.

Putem doar să speram că nu e o problemă hardware. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×