Unele telefoane Google Pixel au probleme cu microfonul, lucru confirmat chiar de către Google

1.505 ori
<b>Unele telefoane Google Pixel au probleme cu microfonul, lucru confirmat chiar de către Google</b>Iată că astăzi chiar cei de la Google confirmă faptul că într-adevăr unele smartphone-uri Google Pixel și Pixel XL au probleme cu microfonul,

Parcă seria Nexus şi ulterior Pixel a avut mereu câte ceva care să îi strice zen-ul. Galaxy Nexus a avut probleme cu microfonul, Nexus 4 avea acel spate din sticlă care a împărţit fanii în două tabere, Nexus 5 avea probleme cu bateria, iar Nexus 6P se bloca în mod "Do Not Disturb" aparent. Acum şi Google Pixel are o problemă confirmată de Google şi anume una cu microfonul.

E vorba doar despre unele modele ale seriei Pixel, iar cauza ar fi o crăpătură subţire cât un fir de păr în conectorul spre codecul audio. Problema apare şi dispare, în funcţie de temperatura din mediul în care e folosit telefonul, dar şi de modul în care este ţinut acesta. Sub 1% din telefoanele Google Pixel sunt afectate de acest neajuns, care se declanşează după luni de utilizare.

Scăparea telefonului ar putea fi printre cauze, chiar şi când nu apar daune vizibile ale smartphone-ului. O altă variantă de apariţie a problemei este legată pur şi simplu de un microfon defectuos. Aceasta apare şi mai rar decât cazul cu crăpătura subţire. Cei care au probleme cu microfonul pe Google Pixel vor trebui să contacteze Google pentru a primi o unitate la schimb.

Retailerul de la care a fost cumpărat telefonul ar trebui să ajute la rezolvarea problemei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×