Samsung Galaxy S II capitalizează 20 de milioane unități vândute

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.279 ori
<b>Samsung Galaxy S II capitalizează 20 de milioane unități vândute</b>Samsung a reușit să creeze un smartphone cu succes la public și nu vorbim de un telefon de buget ci de unul de top. Samsung Galaxy S II ajunsese la 10 milioane unități în septembrie 2011 și acum a atins milestone-ul de 20 milioane unități...

Samsung a reușit să creeze un smartphone cu succes la public și nu vorbim de un telefon de buget ci de unul de top. Samsung Galaxy S II ajunsese la 10 milioane unități în septembrie 2011 și acum a atins milestone-ul de 20 milioane unități comercializate.

Este o întreagă familie de modele SGS II. Le adăugăm pe cele din SUA ce diferă în funcție de operatorul de telefonie ce-l comercializează. Un alt succes a fost Samsung Galaxy S ce a ajuns potrivit sud-coreenilor la 22 milioane exemplare.

SGS II s-a remarcat prin designul bazat pe o grosime și greutate cât mai redusă, procesor dual-core, conectivitate extinsă, cameră foto de 8 Megapixeli, Android 2.3 Gingerbread, display Super AMOLED Plus.

Cel mai așteptat telefon Samsung pe 2012 este Samsung Galaxy S III care potrivit zvonurilor va veni în iunie 2012 și va fi pregătit să lupte de la egal la egal cu iPhone 5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×