Samsung Galaxy S II capitalizează 20 de milioane unități vândute

1.360 ori
<b>Samsung Galaxy S II capitalizează 20 de milioane unități vândute</b>Samsung a reușit să creeze un smartphone cu succes la public și nu vorbim de un telefon de buget ci de unul de top. Samsung Galaxy S II ajunsese la 10 milioane unități în septembrie 2011 și acum a atins milestone-ul de 20 milioane unități...

Samsung a reușit să creeze un smartphone cu succes la public și nu vorbim de un telefon de buget ci de unul de top. Samsung Galaxy S II ajunsese la 10 milioane unități în septembrie 2011 și acum a atins milestone-ul de 20 milioane unități comercializate.

Este o întreagă familie de modele SGS II. Le adăugăm pe cele din SUA ce diferă în funcție de operatorul de telefonie ce-l comercializează. Un alt succes a fost Samsung Galaxy S ce a ajuns potrivit sud-coreenilor la 22 milioane exemplare.

SGS II s-a remarcat prin designul bazat pe o grosime și greutate cât mai redusă, procesor dual-core, conectivitate extinsă, cameră foto de 8 Megapixeli, Android 2.3 Gingerbread, display Super AMOLED Plus.

Cel mai așteptat telefon Samsung pe 2012 este Samsung Galaxy S III care potrivit zvonurilor va veni în iunie 2012 și va fi pregătit să lupte de la egal la egal cu iPhone 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×