Telefonul Sony Ericsson V640i beneficiaza de exclusivitatea Vodafone

8.516 ori
<b>Telefonul Sony Ericsson V640i beneficiaza de exclusivitatea Vodafone</b>Disponibil in varianta de culoare "Aur Havana" si facand parte din colectia "Havana", noul Sony Ericsson V640i este un music phone care nu poarta brandingul Walkman. Terminalul suporta conectivitate HSDPA, care asigura transferuri rapide si carduri de...

Disponibil in varianta de culoare "Aur Havana" si facand parte din colectia "Havana", noul Sony Ericsson V640i este un music phone care nu poarta brandingul Walkman.

Terminalul suporta conectivitate HSDPA, care asigura transferuri rapide si carduri de memorie Memory Stick Micro de pana la 4GB, care vor aduce melomanilor 3600 de melodii "la purtator". Desi nu face parte din seria Walkman, acest telefon include taste cu functii muzicale si multumita tehnologiei HSDPA, terminalul va va permite sa downloadati o melodie in 14 secunde. V640i soseste cu noul software Media Manager, care permite utilizatorilor sa isi organizeze fisierele media, fie ele imagini, clipuri video sau melodii.

De asemenea softul permite convertirea fisierelor in formaturi suportate de telefon si transferare lor cu usurinta pe si de pe PC. Noul Sony Ericsson suporta playback video H.264 la 15fps, clipurile fiind vizionate pe un display de 2 inch. V640 soseste cu Google Maps si suport pentru eBay, dar si pentru feeduri RSS. Pe lista feature-urilor acestui super telefon intalnim si o camera de 2 megapixeli, Bluetooth A2DP, push email si un mod special pentru zborul cu avionul.

Nu cunoastem inca pretul acestui handset, dar stim ca el va fi disponibil prin Vodafone, din aceasta toamna, cel putin in Marea Britanie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×