Samsung Galaxy S8 ar urma să vină cu o cameră frontală capabilă de focalizare automată

1.278 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să vină cu o cameră frontală capabilă de focalizare automată</b>Noi informaţii despre Samsung Galaxy S8 au apărut pe web azi, făcând referire la prezenţa unei camere frontale cu focalizare automată pe viitorul flagship. Surse din Asia au menţionat în aceeaşi ecuaţie şi numele de "Galaxy S8", ca şi cum ar fi cel..

Noi informaţii despre Samsung Galaxy S8 au apărut pe web azi, făcând referire la prezenţa unei camere frontale cu focalizare automată (AF) pe viitorul flagship. Surse din Asia au menţionat în aceeaşi ecuaţie şi numele de "Galaxy S8", ca şi cum ar fi cel final sau oficial, dar privim cu precauţie afirmaţiile lor.

Samsung ar avea ca scop creşterea calităţii capturilor selfie cu noul model, lucru justificat de vanitatea societăţii actuale şi de progresele făcute în domeniul camerelor foto frontale în ultima vreme. A devenit deja un lucru comun să vedem un model asiatic Vivo sau Oppo cu camera frontala de 16 MP sau cu rezoluţie camerei frontale depăşind-o pe cea principală.

LG plusa încă de anul trecut cu LG V10 şi camera sa duală frontală, iar HTC oferea stabilizare optică pentru camera selfie în acest an. Totuşi, până şi cele mai bune camere selfie au focalizare fixă la ora actuală, chiar şi în cazul flagship-urilor. Se va rezolva în sfârşit şi problema cu subiecţii aflaţi mai la distanţă și vom obține și selfiuri mai clare.

O componentă specială "actuator" (un soi de tijă/piston) pentru această cameră va fi utilizată aici, dar una ce foloseşte o un așa numit "encoder" în loc de "Voice Coil Motor" (ceva de genul unei bobine mobile), tehnologia utilizată la camerele principale. Utilizarea unui actuator (dispozitiv de acționare) scade şi grosimea modulului şi la rândul său şi grosimea smartphone-ului. Să vedem şi cine produce modulul frontal, Samsung, Sony sau alt partener.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×