Telefoanele Motorola ale anului 2009, varianta Verizon

2.013 ori
<b>Telefoanele Motorola ale anului 2009, varianta Verizon</b>Dupa ce va prezentam handsetul Motorola Flash, unul dintre cele mai promitatoare telefoane Moto care va sosi pe piata anul viitor, fiind dotat cu touchscreen si Windows Mobile, iata ca firma americana a scapat pe Internet inca 3 terminale: Niagra,...

Dupa ce va prezentam handsetul Motorola Flash, unul dintre cele mai promitatoare telefoane Moto care va sosi pe piata anul viitor, fiind dotat cu touchscreen si Windows Mobile, iata ca firma americana a scapat pe Internet inca 3 terminale: Niagra, Fairbanks si Harmony.

Impreuna cu Motorola Flash am putut admira si alte 3 modele, la prima "scapare" a companiei, Moto Calgary, Inferno si Rush 2, handseturi destinate mai degraba adolescentilor decat publicului business. Trecand la noile telefoane ce au poposit pe Internet, Niagra pare a fi un RIZR updatat, cu aceleasi unghiuri drepte ale lui Flash.

Mecanismul sau glisant dezvaluie o tastatura in stil RAZR, iar trecand la urmatorul model, Fairbanks este un telefon cu clapeta ce suporta Push to Talk si include taste cu functii muzicale sub display-ul extern. Moto Harmony, pe de alta parte, este de asemenea un telefon cu clapeta destul de sexy, cu aceleasi taste muzicale plasate sub ecran, dar de aceasta data unele touch sensitive.

Motorola Faibanks si harmony

2009 se anunta un an al revenirii pentru Motorola, care va face in 12 luni ce n-a reusit in ultimii 2 ani: sa se impuna in majoritatea segmentelor pietei prin terminale de calitate, cu design original.

Sursa: Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×