Cel mai nou modul Motorola Moto Mod ar putea fi o cască VR: Virtual Viewer

1.041 ori
<b>Cel mai nou modul Motorola Moto Mod ar putea fi o cască VR: Virtual Viewer</b>Cei de la Motorola continuă să dezvolte module pentru terminalele din gama Moto Z și pe seama unui leak descoperim astăzi faptul că următorul accesoriu de acest tip va fi o pereche de ochelari VR ce vor purta numele Moto Virtual Viewer

Motorola continuă să extindă gama sa de accesorii modulare pentru smartphone prin intermediul lui Virtual Viewer, o cască de realitate virtuală care e şi modul pentru telefoanele Moto Z. Accesoriul a fost scăpat de către Evan Blass şi avem teorii despre el mai jos.

La nivel vizual avem doar randarea din acest articol şi cam atât. Din ce văd telefonul va trebui plasat la exteriorul căştii, fix în fața elementelor optice, de vreme ce cureaua se leagă în direcţia opusă, în jurul capului. Nu ne surprinde să vedem Moto operând în acest segment, pentru că au lansat şi module ce includ imprimante foto, camere cu captură la 360 de grade şi ştiam că pregătesc şi module cu obiective foto interschimbabile.

Moto Virtual Viewer

VR-ul pare să fie pasul următor, mai ales pentru a consuma conţinutul generat cu 360 Camera. Motorola a refuzat să comenteze deocamdată asupra acestei scăpări. A fost bizar şi faptul că în ciuda cantităţii mari de leak-uri pentru modelele Moto G6 şi Moto Z3, nu am văzut nici urmă de aşa ceva la MWC 2018. Pesemne că sunt păstrate pentru un eveniment special, care ne-ar putea aduce şi acest modul nou.

Sunt şanse ca Moto Z3 să debuteze prin iunie, din ce am înţeles. Judecând strict după design, acest accesoriu VR pare să aibă funcţiile de bază ale unui headset clasic cu mobil atașat, deci nu vă aşteptaţi la un Oculus sau HTC Vive, ci mai degrabă la un rival pentru Gear VR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×