Telefoanele Nokia S40 vor face trecerea la interfața full touch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.773 ori
<b>Telefoanele Nokia S40 vor face trecerea la interfața full touch</b>Nokia Sea Ray, primul telefon WP7 Mango nu a fost singura noutate prezentată de Stephen Elop în clipul ajuns pe web ieri. Cu această ocazie am aflat și despre tranziția telefoanelor Nokia S40 către o experiență full touch. Se pare că finlandezii...

Nokia Sea Ray, primul telefon WP7 Mango nu a fost singura noutate prezentată de Stephen Elop în clipul ajuns pe web ieri. Cu această ocazie am aflat și despre tranziția telefoanelor Nokia S40 către o experiență full touch. Se pare că finlandezii ar lucra un UI touch pentru modelele S40.

Această veste nu ne surprinde, având în vedere că înainte de Nokia Connection 2011 aflasem zvonuri că producătorul nordic va lansa în curând modele S40 cu procesor de 1 GHz. Au fost menționate nume de cod precum "Sonic", "Clipper" și "Meltemi" în discursul lui Stephen Elop, CEO Nokia. Acestea sunt initative și nume de proiecte ale companiei, dar ele au sens doar pentru persoanele implicate în proiecte și angajte la Nokia.

Sonic ar putea fi numele unei inițiative full touch, sau ar putea fi un proiect separat, în vreme ce Clipper rămâne un mister. Numele Meltemi a mai fost depistat și cu ceva timp în urmă, într-un memo intern Nokia detaliat de publicația The Register. Se pare că acest proiect se axează pe dezvoltarea lui MeeGo și transferarea potențialului sau către un S40 mai evoluat, cu port Qt inclus și interfață Swipe.

Astfel, în vreme ce MeeGo iese din activitate și e preluat de LG și Intel, Nokia lansează modele low end cu o experiență touch deosebită și viitoarea generație de S40. Cu un preț redus, aceste handseturi vor scrie istorie, la capitolul vânzări... Rețineți totuși că acestea sunt doar speculații!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×