Sharp SH8188U, un nou telefon Android gata pentru debut În Europa

1.600 ori
<b>Sharp SH8188U, un nou telefon Android gata pentru debut În Europa</b>După ce a obținut o cotă serioasă de piață în țara natală Japonia, Sharp se pregătește să ia cu asalt și piața internațională telecom cu câteva modele de smartphone-uri atractive. Printre ele se numără și un model cu specificații...

După ce a obținut o cotă serioasă de piață în țara natală Japonia, Sharp se pregătește să ia cu asalt și piața internațională telecom cu câteva modele de smartphone-uri atractive. Printre ele se numără și un model cu specificații destul de modeste, pe numele său Sharp SH8188U.

Terminalul va debuta în America de Nord, Asia și Europa și vine fără tastatură fizică, dar dotat cu o tastatură virtuală user-friendly. Informațiile despre acest model vin de la autoritatea Bluetooth SIG, care a aprobat noul venit. Handsetul rulează Android 2.2 și vine cu un display WVGA, WiFi, 3G, HDMI, o cameră de 5 megapixeli și suport pentru captura video HD.

Există deja câteva site-uri chineze care confirmă lansarea lui SH8188U la nivel local, dar în ce privește debutul sau în Europa și America de Nord, nu avem informații încă. Vom reveni de îndată ce aflăm mai multe și poate și cu mai multe modele Sharp.

Sharp SH8188U, un nou telefon Android gata pentru debut În Europa

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×