Telefoanele Oppo Realme Q vor sosi pe 5 septembrie cu spate prismatic a la HTC Touch Diamond, ZenFone 3 Deluxe

731 ori
<b>Telefoanele Oppo Realme Q vor sosi pe 5 septembrie cu spate prismatic a la HTC Touch Diamond, ZenFone 3 Deluxe</b>Credeam că a trecut moda telefoanelor cu spate ce afişează prisme sau reflectă lumina în mod prismatic. Se pare că nu şi după că Samsung a încercat asta cu Galaxy A30s şi A50s, acum e rândul celor de la Oppo

Credeam că a trecut moda telefoanelor cu spate ce afişează prisme sau reflectă lumina în mod prismatic. Se pare că nu şi după că Samsung a încercat asta cu Galaxy A30s şi A50s, acum e rândul celor de la Oppo. Ei pregătesc modele din seria Realme Q, care vor veni cu spate prismatic pe 5 septembrie.

Realme Q

Azi au anunţat într-un teaser două nuanţe ale telefoanelor şi anume Albastru Diamant şi Verde Diamant. Ele au şi puţin gradient şi reflectă lumina prin accentuarea acelor prisme. În față avem un ecran cu breton picătură, iar scăpările trecute arată că telefonul aduce un procesor Snapdragon 712, stocare UFS 2.1 şi o cameră principală de 48 MP cu senzor Sony în spate.

E într-un setup quad camera, probabil însoţită de o cameră Bokeh, una ultra wide şi una cu zoom sau folosită pentru Macro. Avem şi baterie de 4035 mAh la bord, cu încărcare rapidă VOOC la 20W. Se zvoneşte că Oppo Realme Q ar fi de fapt un Realme 5 Pro rebranduit, judecând după design şi dotări. Dacă aşa e, atunci va avea o cameră ultra wide de 8 MP, una Super Macro şi Bokeh, fiecare de 2 MP.

Nu are ecran AMOLED, ci se mulţumeşte cu un IPS LCD de 6.3 inch Full HD+. Cantitatea de RAM ar fi de 8 GB şi avem şi 128 GB stocare. Rulează Android 9.0 Pie cu Color OS 6.0 aplicat peste.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×