Telefoanele quad-core cu un pas mai aproape! Qualcomm prezintă noile chipseturi Snapdragon de 2.5GHz

1.814 ori
<b>Telefoanele quad-core cu un pas mai aproape! Qualcomm prezintă noile chipseturi Snapdragon de 2.5GHz</b>în vreme ce dual core a fost cuvântul de ordine la MWC 2011, împreună cu tehnologia 3D, ei bine iată că noua consola Sony NGP nu va fi singurul gadget portabil quad core de pe piață. Qualcomm a anunțat astăzi noile chipseturi Snapdragon de...

în vreme ce dual core a fost cuvântul de ordine la MWC 2011, împreună cu tehnologia 3D, ei bine iată că noua consola Sony NGP nu va fi singurul gadget portabil quad core de pe piață. Qualcomm a anunțat astăzi noile chipseturi Snapdragon de 2.5GHz, acestea fiind modele quad core.

Noile chipuri vor sosi în versiuni single, dual și quad core, suportând Bluetooth, GPS, WiFi, radio FM, modem LTE și NFC. Qualcomm afirmă că noile chipuri cresc performanța cu 150%, în comparație cu CPU-urile ARM și în plus scad consumul de energie cu 65%. Chipurile dual core MSM8960 vor fi disponibile din trimestrul 2, în vreme ce variantele single core MSM8930 și quad core APQ8063 vor sosi la începutul lui 2012.

Practic, vom vedea primele telefoane quad core pe piață de abia în vara anului viitor, cel mai devreme, deci până atunci ne vom mulțumi cu noul PSP, Sony NGP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×