MWC 2011: Samsung Galaxy Tab 10.1 Într-o experiență hands on pentru Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.447 ori
<b>MWC 2011: Samsung Galaxy Tab 10.1 Într-o experiență hands on pentru Mobilissimo (Video)</b>Dacă am avut ocazia să vedem astăzi în acțiune cele două Facebook Phones de la HTC (ChaCha și Salsa), ei bine iată că trimisul nostru la MWC a avut ocazia să arunce o privire și asupra tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1. Cu această ocazie am...

Dacă am avut ocazia să vedem astăzi în acțiune cele două Facebook Phones de la HTC (ChaCha și Salsa), ei bine iată că trimisul nostru la MWC a avut ocazia să arunce o privire și asupra tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1. Cu această ocazie am aflat că terminalul Honeycomb va fi lansat în Marea Britanie în martie.

Tableta cântărește puțin peste jumătate de kilogram și vine cu un display de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, superioară celei de 1024 x 768 de pe Apple iPad. Același ecran este capabil de redare a conținuturilor 1080p și deși nu este 3D ca și cel de pe tableta Optimus Pad, ne vom mulțumi cu HD.

Cel mai atractiv aspect al lui Galaxy Tab 10.1 este camera de 8 megapixeli din partea din spate, pe care o puteți vedea în acțiune în clip. Aceasta este capabilă de captură video și mai trebuie menționat că tableta vine și cu o cameră frontală. Honeycomb se mișca excelent, fluid și nu are probleme de lag, asta și datorită procesorului dual core Nvidia Tegra 2.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×