Windows Phone 7 gata de evoluție: multitasking și Internet Explorer 9, printre funcțiile viitoare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.671 ori
<b>Windows Phone 7 gata de evoluție: multitasking și Internet Explorer 9, printre funcțiile viitoare (Video)</b>Prezent la Mobile World Congress 2011, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer și directorul secțiunii Windows Phone, Joe Belfiore au discutat despre viitorul platformei Windows Phone 7. Acesta include, printre altele multitasking, Internet Explorer 9 și...

Prezent la Mobile World Congress 2011, CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer și directorul secțiunii Windows Phone, Joe Belfiore au discutat despre viitorul platformei Windows Phone 7. Acesta include, printre altele multitasking, Internet Explorer 9 și integrarea lui Twitter.

Actualizarea care va aduce copy/paste pe acest sistem de operare a fost anunțată pentru primele două săptămâni ale lunii martie. Ei bine, upgrade-ul cu nume de cod NoDo va fi urmat de un pachet software și mai important, care va sosi în a doua jumătate a acestui an. Acesta va include suport pentru multitasking în aplicații third party și un nou web browser bazat pe tehnologia lui Internet Explorer 9.

Revenind la actualizarea de luna viitoare, pe lângă copy/paste, aceasta va aduce o îmbunătățire a performanței OS-ului, un nou design pentru Marketplace și suport CDMA. Microsoft a prezentat și funcțiile care vor sosi pe WP7 în viitor, ocazie cu care am aflat că multitasking-ul se va realiza printr-un sistem de "card-uri" care permit schimbarea de taskuri exact ca în WebOS.

Programele vor putea rula în fundal, iar varianta de IE9 va suporta accelerare pe bază de GPU, în vreme ce Twitter va fi și el integrat în Hubul People, ca și Facebook. Iată și un rezumat video al prezentării Microsoft a viitorelor funcții de pe Windows Phone 7:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×