Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ primesc deja actualizarea la Android 9.0 Pie/ One UI în Germania

14.346 ori
<b>Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ primesc deja actualizarea la Android 9.0 Pie/ One UI în Germania</b>Poate cea mai aşteptată actualizare de interfaţă şi sistem de operare de la apariţia Touchwiz încoace ajunge încă de azi pe telefoanele Samsung Galaxy S9 şi S9+, cel puţin în Germania.

Poate cea mai aşteptată actualizare de interfaţă şi sistem de operare de la apariţia Touchwiz încoace ajunge încă de azi pe telefoanele Samsung Galaxy S9 şi S9+, cel puţin în Germania.

One UI era aşteptat pentru luna ianuarie, dar iată că doar cu o săptămână înainte de finele anului Samsung decide că One UI este suficient de matur pentru prime time, astfel că „dă drumul” actualizării de software pentru ultima generaţie de S-uri Galaxy.

În linii mari ea aduce o interacţiune complet nouă utilizatorilor, punând accent pe experienţa de folosire cu o singură mână, plasând butoanele şi elementele de interacţiune în partea de jos a ecranului, împingând partea ce ţine de conținut sus.

Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+ primesc deja actualizarea la Android 9.0 Pie cu One UI în Germania

La mod personal cred sincer că este cel mai mare update în funcţie de UI şi UX dintre toţi producătorii în ultimii ani şi consider că are putere de propulsie în cazul noii generaţii de telefoane Samsung. One UI îl consider punctul de plecare pentru toţi dezvoltatorii de software şi interfeţe grafice, iar elementele distinctive ale acestuia se vor regăsi de acum încolo pe majoritatea launcherelor third party sau dezvoltate de alţi producători de telefoane. Puteți afla mai multe detalii despre actualizare aici.

Discutăm despre actualizare pe Grupul Mobilissimo de pe Facebook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×