Samsung Galaxy S10 primeşte modul Night dedicat printr-o actualizare software

1.178 ori
<b>Samsung Galaxy S10 primeşte modul Night dedicat printr-o actualizare software</b>Cu o săptămână în urmă scriam că Samsung Galaxy S10 se pregăteşte să primească un mod Night veritabil, nu doar unul declanşat în mod automat. Ei bine iată-l că el soseşte, sub numele de "Night" prin cea mai nouă

Cu o săptămână în urmă scriamSamsung Galaxy S10 se pregăteşte să primească un mod Night veritabil, nu doar unul declanşat în mod automat. Ei bine iată-l că el soseşte, sub numele de "Night" prin cea mai nouă actualizare software. După cum vedeţi şi în captura din acest articol modul cel nou figurează în partea dreaptă, printre celalte tipuri de captură, lângă Food şi Panorama.

Pachetul software mai include şi Security Patch-ul pe luna aprilie 2019 şi a fost semnalat doar în Elveţia deocamdată. Samsung a decis să preia funcţionalitatea lui Bright Night declanşată automat şi să o pună pe modul Night separat. Practic acum poţi alege când să activezi acest mod şi nu laşi pe seama AI-ului telefonului când e cazul să faci poze cu expunere mai lungă. 

Samsung Galaxy S10

Până acum funcţia se activa automat doar când era extrem de întuneric. Cei care au testat Night Mode afirmă că în continuare rezultatele au mult zgomot şi nu se compară cu ceea ce oferă Google Pixel 3 sau Huawei P30 Pro. Pentru a verifica dacă update-ul a venit şi în România, trebuie doar să accesaţi zona Settings/ Software Update şi să alegeţi "Download and Install". Evident vă aşteptăm cu feedback dacă aţi primit actualizarea, în comentariile de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×