Serviciul Nokia N-Gage, acum disponibil!

4.071 ori
<b>Serviciul Nokia N-Gage, acum disponibil!</b>Anuntul oficial in legatura cu lansarea serviciului de gaming N-Gage va fi facut lunea viitoare, dar Nokia tocmai a facut un soi de "preanunt" pe blogul N-Gage prin care a afirmat ca serviciul este gata de lansare. Pentru a putea utiliza acest serviciu...

Anuntul oficial in legatura cu lansarea serviciului de gaming N-Gage va fi facut lunea viitoare, dar Nokia tocmai a facut un soi de "preanunt" pe blogul N-Gage prin care a afirmat ca serviciul este gata de lansare.

Pentru a putea utiliza acest serviciu veti avea nevoie de un telefon Nokia N81, N81 8GB, N82, N95 sau N95 8GB, desi compania finlandeza afirma ca suportul pentru restul terminalelor va sosi in curand. Printre acestea se numara si N73, N93 si N93i. Aplicatia poate fi descarcata chiar acum pe terminalul mobil, de la adresa n-gage.mobi/d sau o puteti descarca cu ajutorul PC-ului, de la aceasta adresa.
Dupa o asteptare de luni bune si diverse teasere din partea gigantului finlandez, posesorii de telefoane din seria N beneficiaza in sfarsit de o experienta de gaming de exceptie. Existau temeri ca aceasta platforma va fi un esec, dupa cum au fost si telefoanele/consola N-Gage, dar deocamdata initiativa este un succes, singurul rival major fiind iPhone si ale sale jocuri dezvoltate pe baza SDK-ului sau popularele PSP-uri si Nintendo DS-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×