Telefon cu ecran 720p HD și de la LG: LU6200, acum În primele imagini

Autor:  | Publicat în:  LG 1.385 ori
<b>Telefon cu ecran 720p HD și de la LG: LU6200, acum În primele imagini</b>LG LU6200 nu este un nume de telefon care spune prea multe lucruri, asta până aflăm că acesta este un terminal cu display HD 720p. Prezentat sub formă de teaser cu câteva zile în urmă, handsetul are acum parte și de o scăpare a unei imagini...

LG LU6200 nu este un nume de telefon care spune prea multe lucruri, asta până aflăm că acesta este un terminal cu display HD 720p. Prezentat sub formă de teaser cu câteva zile în urmă, handsetul are acum parte și de o scăpare a unei imagini reale.

Avem de-a face aici cu un terminal cu ecran AH-IPS de 4.5 inchi, cu rezoluție de 1280 x 720. între timp, trebuie să vă reamintesc că și Motorola, Samsung și HTC pregătesc smartphone-uri cu o astfel de rezoluție a ecranului. Dacă modelul HTC Vigor este cunoscut și acum și acest LG, Motorola și Samsung țin încă secret planurile lor, deși poate chiar și Samsung Nexus Prime ar putea suporta o rezoluție 720p.

Revenind la LG LU6200, terminalul vine cu un procesor dual core de 1.5 GHz, un Snapdragon de la Qualcomm, plus o cameră de 8 megapixeli, 1GB RAM, 4 GB memorie internă și o serie de opțiuni de conectivitate printre care și DLNA, MHL și WiFi Direct. Telefonul va debuta cu Android 2.3.5 și va putea beneficia și de un upgrade la Android Ice Cream Sandwich, conform zvonurilor.

Din păcate acest model va debuta doar în Coreea de Sud deocamdată, începând cu luna viitoare, dar îl așteptam cât de curând și în Europa, cel mai probabil cu un rebranding.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×