iOS 5 (iPad 2) versus Windows 8 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Tableturi 2.022 ori
<b>iOS 5 (iPad 2) versus Windows 8 (Video)</b>Săptămâna trecută a fost marcată de prezentarea oficială a lui Windows 8 pe o tabletă Samsung în cadrul BUILD 2011. Deși asta nu ne apropie prea mult de momentul lansării OS-ului, programat pentru 2012, am putut să ne facem o idee despre OS-ul...

Săptămâna trecută a fost marcată de prezentarea oficială a lui Windows 8 pe o tabletă Samsung în cadrul BUILD 2011. Deși asta nu ne apropie prea mult de momentul lansării OS-ului, programat pentru 2012, am putut să ne facem o idee despre OS-ul care se presupune că va schimba peisajul în segmentul de tablete. și iată acum și o comparație a lui Win 8 cu iOS 5.

Realizată de către cei de la winrumors, comparația implică un iPad 2 cu cel mai nou iOS și tableta Samsung cu Windows 8. Diferența de mărime este clară, astfel că în vreme ce iPad 2 oferă un ecran de 9.7 inchi, tableta Samsung depășește 11 inchi. Revenind la software, ideea din spatele lui iOS 5 vă este cu siguranță familiară dacă ați pus vreodată mâna pe un iPad, deoarece lucrurile nu s-au schimbat foarte mult.

în schimb, în cazul lui Windows 8, utilizatorii Windows Phone 7 se vor simți ca acasă, Metro UI fiind fundamentul acestui sistem de operare. Astfel, avem la dispoziție clasicele live tiles, un sistem de multitasking bazat pe gesturi și pe o aplicație principală, plus o listă de aplicații, pe care o vedeți și în clipul video de mai jos. Per total se poate spune că Win 8 este "enervant de simplu", dar rețineți că veți avea la dispoziție și un view în mod desktop Windows 7, pentru nostalgici.

Mai multe detalii în comparația de mai jos:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×