iOS 5 (iPad 2) versus Windows 8 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Tableturi 2.103 ori
<b>iOS 5 (iPad 2) versus Windows 8 (Video)</b>Săptămâna trecută a fost marcată de prezentarea oficială a lui Windows 8 pe o tabletă Samsung în cadrul BUILD 2011. Deși asta nu ne apropie prea mult de momentul lansării OS-ului, programat pentru 2012, am putut să ne facem o idee despre OS-ul...

Săptămâna trecută a fost marcată de prezentarea oficială a lui Windows 8 pe o tabletă Samsung în cadrul BUILD 2011. Deși asta nu ne apropie prea mult de momentul lansării OS-ului, programat pentru 2012, am putut să ne facem o idee despre OS-ul care se presupune că va schimba peisajul în segmentul de tablete. și iată acum și o comparație a lui Win 8 cu iOS 5.

Realizată de către cei de la winrumors, comparația implică un iPad 2 cu cel mai nou iOS și tableta Samsung cu Windows 8. Diferența de mărime este clară, astfel că în vreme ce iPad 2 oferă un ecran de 9.7 inchi, tableta Samsung depășește 11 inchi. Revenind la software, ideea din spatele lui iOS 5 vă este cu siguranță familiară dacă ați pus vreodată mâna pe un iPad, deoarece lucrurile nu s-au schimbat foarte mult.

în schimb, în cazul lui Windows 8, utilizatorii Windows Phone 7 se vor simți ca acasă, Metro UI fiind fundamentul acestui sistem de operare. Astfel, avem la dispoziție clasicele live tiles, un sistem de multitasking bazat pe gesturi și pe o aplicație principală, plus o listă de aplicații, pe care o vedeți și în clipul video de mai jos. Per total se poate spune că Win 8 este "enervant de simplu", dar rețineți că veți avea la dispoziție și un view în mod desktop Windows 7, pentru nostalgici.

Mai multe detalii în comparația de mai jos:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×