Telefon cu ecran transparent cu două fete prezentat ca prototip În Japonia

Autor:  | Publicat în:  NTT Docomo 1.903 ori
<b>Telefon cu ecran transparent cu două fete prezentat ca prototip În Japonia</b>Am mai văzut până acum telefoane cu tastatura transparentă, precum un model LG de acum 3 ani sau cu o altă secțiune transparentă în partea inferioară cum e cazul lui Sony Xperia S. Ei bine, acum direct din Japonia vine telefonul cu touchscreen...

Am mai văzut până acum telefoane cu tastatura transparentă, precum un model LG de acum 3 ani sau cu o altă secțiune transparentă în partea inferioară cum e cazul lui Sony Xperia S. Ei bine, acum direct din Japonia vine telefonul cu touchscreen transparent și dublă fațetă.

Prezentat de operatorul japonez NTT DoCoMo, acest terminal este în faza de prototip și poate fi folosit de pe ambele fete ale touchscreen-ului. O funcție importantă a ecranului este aceea care îi permite să modifice apăsările tradiționale pe display transformându-le în ceva gen tasta Shift de pe tastaturile standard. în secunda în care am citit că drept demo a fost prezentată rezolvarea unui Cub Rubik folosind touchscreen-ul din fata/spate mi-am amintit de consola PS Vita, pe care puteți face cam același lucru.

PS Vita dispune de un touchscreen în față și un touchpad în spate, iar ambele pot fi folosite în jocuri pentru a roti și analiza obiecte de exemplu. Diferența este că aici ecranul este transparent, iar ca prim defect, un oficial DoCoMo a menționat că vizualizarea în bătaia luminii soarelui poate pune probleme utilizatorului. Dacă va mai amintiți Sony Ericsson a avut un telefon cu display transparent, dar acela era un ecran monocrom în cazul lui Xperia Pureness.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×