Samsung Galaxy S II este livrat acum cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.708 ori
<b>Samsung Galaxy S II este livrat acum cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich</b>Veste bună pentru cei care doresc să cumpere un Samsung Galaxy S II în viitorul apropiat. Samsung a ales să instaleze Android 4.0 Ice Cream Sandwich din fabrică pe acest telefon și unitățile care sunt transportate acum către magazinele de retail...

Veste bună pentru cei care doresc să cumpere un Samsung Galaxy S II în viitorul apropiat. Samsung a ales să instaleze Android 4.0 Ice Cream Sandwich din fabrică pe acest telefon și unitățile care sunt transportate acum către magazinele de retail aduc ultima versiune Android preinstalată și vă bucurați de ea de la prima bootare.

Trebuie spus că nu este o confirmare oficială și așa a început să fie livrat SGS II în India, dar nu văd ce nu ar fi la fel și pentru restul lumii.

Dacă nu aveți Android 4.0 pe SGS II trebuie doar să așteptați a fi disponibil via OTA. SGS II devine atractiv și mai ales datorită prețului său care va scădea și mai mult după lansarea lui Samsung Galaxy S III. Pachetul hardware de pe SGS II este încă de top: dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, display Super AMOLED Plus de 4.3 inch, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 1.650 mAh.

Preț Samsung I9100 Galaxy S II în magazinele online:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×