Telefon cu procesor Nvidia Tegra 4i Într-o experiență hands on detaliată

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.362 ori
<b>Telefon cu procesor Nvidia Tegra 4i Într-o experiență hands on detaliată</b>Planurile celor de la Nvidia, care evident au participat la showul de gaming E3, nu includ doar consola Nvidia Shield, ci și o serie de terminale foarte interesante. Printre ele s-a numărat și un telefon prototip cu procesor Tegra 4i. &nbsp; Handsetul...

Planurile celor de la Nvidia, care evident au participat la showul de gaming E3, nu includ doar consola Nvidia Shield, ci și o serie de terminale foarte interesante. Printre ele s-a numărat și un telefon prototip cu procesor Tegra 4i.

Handsetul este produs de un partener hardware care nu a fost menționat și e posibil ca pe viitor el să ajungă la un operator sau la o altă companie care să îl branduiasca. Nvidia numește acest model Phoenix și afirmă că acest device are un cost de producție optimizat, prin componente cât mai accesibile ca preț. La teste recente pe care o serie de operatori taiwanezi le-au realizat, Phoenix (sau un device echivalent de la Computex) a atins viteza de 150 Mbps printr-o conexiune LTE de categorie a patra.

Telefon cu procesor Nvidia Tegra 4i Într-o experiență hands on detaliată

Specificațiile acestui telefon sunt la nivel midrange și includ 1 GB RAM, display HD de 4.8 inch, o cameră de 13 megapixeli și 1 GB RAM LPDDR2. Handsetul dispune și de LTE și HSPA+ și oferă 8, 16 sau 32 GB spațiu de stocare. Nvidia afirmă că telefonul și alte terminale bazate pe Tegra 4i vor sosi pe piața în trimestrul 1 din 2014, iar unii operatori îl vor primi chiar mai devreme.

Prețul unui astfel de terminal va fi în jur de 300 sau 400 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×