Probleme cu actualizarea la Android 4.2! Galaxy S III și Note II au parte de amânări ale update-ului!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.264 ori
<b>Probleme cu actualizarea la Android 4.2! Galaxy S III și Note II au parte de amânări ale update-ului!</b>Deși la fiecare nouă generație de Galaxy S sau Galaxy Note ni se promit actualizări prompte la Android, iată că la apusul acestor produse, atunci când ele devin mai puțin populare, software-ul începe să întârzie. &nbsp; Este și cazul lui...

Deși la fiecare nouă generație de Galaxy S sau Galaxy Note ni se promit actualizări prompte la Android, iată că la apusul acestor produse, atunci când ele devin mai puțin populare, software-ul începe să întârzie.

Este și cazul lui Galaxy Note II și Galaxy S III, terminalele anului 2012, de altfel, după cum a arătat și topul nostru de final de an. Samsung Galaxy S4 a sosit cu Android 4.2 la bord, dar predecesorul său și ultimul Note din 2012 au rămas blocate la versiunea 4.1. Mai grav este că Samsung nici măcar nu a făcut vreo promisiune cu privire la momentul când va oferi software-ul nou pe acest terminale.

Cei de la SamMobile au făcut niște săpături și au aflat că în cadrul companiei există niște probleme cu softul și că vor fi întârzieri. Vina ar fi fost aruncată pe TouchWiz, ca de obicei. Funcțiile de nouă generație aduse de TouchWiz-ul lui S4 ar urma să vină și pe modelele hit ale anului trecut, dar asta necesită timp.

Pe de o parte e logică întârzierea, deoarece Samsung nu vrea un S III pe piața cu aceleași funcții ca și S4, nu-i așa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×