Yahoo va reseta ID-urile inactive de peste un an Începând cu 15 iulie

1.107 ori
<b>Yahoo va reseta ID-urile inactive de peste un an Începând cu 15 iulie</b>Dacă în această vară se închide Google Reader, pregătiți-vă să pierdeți și un serviciu de la Yahoo și anume ID-urile inactive de peste un an. Acel ID vechi pe care îl foloseați în liceu și l-ați ignorat în ultima vreme ar putea fi...

Dacă în această vară se închide Google Reader, pregătiți-vă să pierdeți și un serviciu de la Yahoo și anume ID-urile inactive de peste un an. Acel ID vechi pe care îl foloseați în liceu și l-ați ignorat în ultima vreme ar putea fi pierdut începând cu 15 iulie.

Trebuie să recunoaștem că mutarea este una bună, mai ales că multe persoane își fac ID-uri multiple și la un moment dat renunța la unele dintre ele. Yahoo va reseta ID-urile la mijlocul lunii viitoare și declară că face asta cu scopul de a elibera nume de utilizator pe care lumea le dorește, dar nu poate avea acces la ele. Se pare că până la jumătatea lui august puteți încerca să obțineți un anumit ID simplu, la care nu aveați acces până acum, ceva de gen "alex@yahoo.com", "marius@yahoo.com" sau altele.

Evident vor exist și tentative de spam, dar Yahoo va aloca doar un singur ID unei persoane. Amuzant e că multă lume va interpreta mesajul celor de la Yahoo drept spam, deoarece sună fix ca acele mailuri cu "începând cu data de ... Google sau Microsoft vor închide serviciile Gmail/Hotmail", care sunt evident spamuri. Ce urmează pentru ambițiosul CEO al Yahoo? Un serviciu de socializare poate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×