Produse evoMAG.ro

Telefon dual core cu procesor de 2GHz, lansat de Samsung În 2012?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.195 ori
<b>Telefon dual core cu procesor de 2GHz, lansat de Samsung În 2012?</b>Gigantul asiatic Samsung ar putea face pasul către următoarea generație de smartphone-uri, în ce privește puterea de procesare, lansând un model dual core de 2 GHz, dar asta de abia în 2012. Acest avans tehnologic nu ar trebui să ne impresioneze...

Gigantul asiatic Samsung ar putea face pasul către următoarea generație de smartphone-uri, în ce privește puterea de procesare, lansând un model dual core de 2 GHz, dar asta de abia în 2012. Acest avans tehnologic nu ar trebui să ne impresioneze prea tare, având în vedere că Nvidia va prezenta procesorul quad core Tegra 3 în toamnă.

în ce privește inovația Samsung, informațiile cu privire la acest procesor vin de la un director al companiei, care afirmă că smartphone-ul dual core cu CPU de 2 GHz va avea aceeași putere de procesare ca un PC obișnuit. Este foarte probabil ca acest chipset să facă parte din seria Exynos și să fie vorba de fapt doar de un overclocking dus la extrem.

Mai interesantă este inițiativa Samsung de a vinde această tehnologie și altor companii, care ar putea lansa smartphone-uri cel puțin la fel de puternice. Rămâne de văzut ce soluții vor fi alese pe partea de procesare grafică și suntem tare curioși cum vor arăta jocurile pe mobil peste un an.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×