Samsung Galaxy S II, acum În prima reclamă oficială (Video)

2.457 ori
<b>Samsung Galaxy S II, acum În prima reclamă oficială (Video)</b>în vreme ce ne apropiem cu pași rapizi de lansarea lui Galaxy S II în Europa în următoarele săptămâni, iată că super smartphone-ul a primit și prima reclamă oficială. După cum vedeți, accentul se pune pe ecranul său Super AMOLED Plus, cu o...

în vreme ce ne apropiem cu pași rapizi de lansarea lui Galaxy S II în Europa în următoarele săptămâni, iată că super smartphone-ul a primit și prima reclamă oficială. După cum vedeți, accentul se pune pe ecranul său Super AMOLED Plus, cu o imagine foarte realistă.

Ei bine, acest handset cu procesor dual core de 1.2 GHz are toate șansele să devină un hit în curând, mai ales că îi urmează lui Galaxy S, care a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut. Un alt motiv pentru succesul prevestit de analiști pentru acest model este designul sau foarte atractiv, ce include o grosime foarte scăzută, de doar 8.5 mm.

Iată reclama la Galaxy S II:

Trebuie să recunoaștem că în 2011 am dus lipsă de reclame interesante la smartphone-uri sau tablete cât se poate de atractive. Nici măcar Apple sau Motorola nu au reeditat succesul reclamelor la iPhone (2007) și Motorola Droid (2009). Poate va veni Nokia până la finalul anului cu o super-reclamă precum aceasta:

și iată și reclama la Motorola Droid:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×