În doar 5 luni de la debutul comercial, Huawei P9 a fost vândut în 6 milioane de exemplare la nivel global

1.257 ori
<b>În doar 5 luni de la debutul comercial, Huawei P9 a fost vândut în 6 milioane de exemplare la nivel global</b>În această primăvara chinezii de la Huawei inaugurau cu mare fast gama de terminale P9 ce îl avea în prim-plan pe Huawei P9 - flagship-ul cu cameră duală. La 5 luni de la debutul comercial, aflăm că până în acest moment au fost livrate 6 milioane de

Anul acesta chinezii de la Huawei au venit pe piață cu terminale foarte arătoase și bine echilibrate din punct de vedere hardware, printre ele aflându-se și modelul P9 a cărui cameră duală ne-a atras atenția încă din scăpările de dinaintea lansării. Telefonul de față se lauda la vremea debutului comercial și printr-un preț cu până la 1000 lei mai mic față de alte flagship-uri ale anului în curs - un motiv destul de bun pentru ca utilizatorii să îl aleagă în detrimentul altor modele.

Huawei P9

La 5 luni de la debutul comercial aflăm că Huawei a livrat un număr de aproximativ 6 milioane de terminale Huawei P9 la nivel global, și asta după ce în primele 6 săptămâni erau deja oferite informații cu privire la faptul că în total 2.6 milioane de modele P9 și P9 Plus erau vândute în lume. Până la sfârșitul acestui an, CEO-ul Huawei se așteaptă ca un vânzările totale de smartphone-uri P9 să ajungă la cifra de 10 milioane.

Pentru că Huawei nu precizează cu exactitate acest detaliu, este posibil ca estimarea cifrei de 10 milioane de modele vândute până la sfârșitul anului să fie doar pentru modelele P9. Pe lângă acest flagship, seria este compusă și din phablet-ul Huawei P9 Plus, respectiv Huawei P9 lite. 

Iată și câteva prețuri actuale pentru Huawei P9:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×