Motorola PHOTON Q 4G - a trecut pe la FCC, alte detalii

Autor:  | Publicat în:  Motorola 858 ori
<b>Motorola PHOTON Q 4G - a trecut pe la FCC, alte detalii</b>FCC - Federal Communications Commission reprezintă locul în care sunt testate toate telefoanele înainte de a fi lansate pe piața americană. Motorola PHOTON Q 4G tocmai ce a trecut pe acolo. &nbsp; Informații despre PHOTON Q au sosit de prin aprilie...

FCC - Federal Communications Commission reprezintă locul în care sunt testate toate telefoanele înainte de a fi lansate pe piața americană. Motorola PHOTON Q 4G tocmai ce a trecut pe acolo.

Informații despre PHOTON Q au sosit de prin aprilie sub formă de zvonuri. Se spunea că ar avea procesor dual-core Tegra 2 și display HD, LTE, tastatură qwerty sub formă de slide - un fel de unicat la cele mai noi telefoane cu Android.

Acum se spune că display-ul ar avea între 4 și 4.3 inch cu rezoluție qHD de 540x960 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5 GHz care ar suport 4G / LTE fără probleme. Așteptam mai multe detalii în viitorul apropiat.

V-ar interesa un Android de top cu tastatură qwerty?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×