Telefon LTE de vacanță: HTC Holiday, cu 4G real și ecran qHD de 4.5 inchi

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.723 ori
<b>Telefon LTE de vacanță: HTC Holiday, cu 4G real și ecran qHD de 4.5 inchi</b>Americanii sunt norocoși și nu prea în această perioadă... Norocoși pentru că vor putea cumpăra promițătorul telefon HTC Holiday și nu prea deoarece sunt bântuiți de uraganul Irene, care deja a cauzat închiderea a câteva reprezentanțe...

Americanii sunt norocoși și nu prea în această perioadă... Norocoși pentru că vor putea cumpăra promițătorul telefon HTC Holiday și nu prea deoarece sunt bântuiți de uraganul Irene, care deja a cauzat închiderea a câteva reprezentanțe Apple Store.

în ce îl privește pe Holiday, pe acesta îl vedeți mai jos, un terminal cu ecran impresionant la capitolul diagonală. HTC Holiday va sosi în rețeaua AT&T, cu un ecran qHD de 4.5 inchi, procesor dual core de 1.2 GHz și suport pentru conectivitate 4G LTE. Acesta se număra printre modelele de toamnă ale operatorului american, care mai vine și cu 1 GB de memorie internă (dezamăgitor), o cameră de 8 megapixeli cu bliț, WiFi și o cameră frontală de 1.3 megapixeli.

Telefonul este livrat posesorului cu Android 2.3.4 la bord și interfața HTC Sense 3.0, deci per total avem de-a face cu un HTC Sensation evoluat la capitolul conectivitate și cu diagonală puțin mai mare. Nici o baterie mai puternică nu ar strica și nici puțin mai multă memorie internă, dar ca de obicei HTC dezamăgește la acest capitol.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×