Telefon mobil pentru plante!!!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 2.207 ori
<b>Telefon mobil pentru plante!!!</b>4 studenti de la New York University au descoperit o metoda prin care plantele dumneavoastra va pot suna cand au nevoie de apa. Din ciclul inventiilor "utile si nu prea", acest terminal pentru plante poate fi comparat cu cel folosit pentru animalele de...

4 studenti de la New York University au descoperit o metoda prin care plantele dumneavoastra va pot suna cand au nevoie de apa. Din ciclul inventiilor "utile si nu prea", acest terminal pentru plante poate fi comparat cu cel folosit pentru animalele de casa, sau cu noua sonerie GSM.

Folosind senzori ce detecteaza umiditatea, acest dispozitiv declanseaza aplicatiile incorporate, trimitand date unei aplicatii open-source de telefonie mobila numita Asterisk. Aceasta aplicatie suna la un numar presetat de utilizator, care va asculta un fisier audio - "vocea plantei", care ii va spune ce doreste.

Ne intrebam ce se va intampla cand plantele ne vor da apeluri sau sms-uri, devenind nervoase in caz ca sunt ignorate. Puteti incerca sa sunati inapoi, dar nu garantam ca va va raspunde cineva, in cadrul acestei "linii verzi de apel". Deocamdata nu s-au primit plangeri de la plante in legatura cu calitatea apei, sau cu starea lor de spirit, dar ne putem astepta in continuare la multe astfel de inventii, caci piata mobila este avida de nou, iar plantele de apa.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×