Telefon neanuntat Motorola apare in noul videoclip al lui Fergie

1.739 ori
<b>Telefon neanuntat Motorola apare in noul videoclip al lui Fergie</b>Cel mai nou videoclip al lui Fergie, solista de la Black Eyed Peas, poarta numele de "Clumsy" si este deja difuzat pe MTV de saptamani bune. Suntem surprinsi sa observam ca in acest videoclip apare un telefon Motorola neanuntat oficial de producator. Este...

Cel mai nou videoclip al lui Fergie, solista de la Black Eyed Peas, poarta numele de "Clumsy" si este deja difuzat pe MTV de saptamani bune. Suntem surprinsi sa observam ca in acest videoclip apare un telefon Motorola neanuntat oficial de producator.

Este foarte posibil ca terminalul sa fie sursa zvonurilor recent despre modelul ROKR E8 Elba, urmatorul telefon cu functii media al celor de la Motorola. Puteti observa foarte clar telefonul, deoarece el apare timp de 9 secunde in videoclip intre minutul 3.10 si 3.19. Va trebui sa luati in calcul faptul ca Fergie este unul dintre purtatorii de cuvant Motorola, dar compania nu a anuntat handsetul, iar acesta nu a aparut nici macar in documentele celor de la FCC.

Cum se poate promova mai bine un terminal misterios decat prin plasarea sa in mana unei dive pop? In cadrul videoclipului, Fergie foloseste telefonul, primind un SMS si navigand pentru 2 secunde in meniul sau. Sa fie oare acesta noul trend al lansarii telefoanelor inovatoare? Miscarea de marketing ar fi una reusita, avand in vedere popularitatea vedetei si faptul ca Fergie reprezinta Motorola, conferind o anumita imagine produselor sale. Probabil vom vedea terminalul si intr-un "videoclip marca FCC" destul de curand, iar anuntul in legatura cu lansarea sa este deja pe drum.

Clip Video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×