HTC CLIO 200, un terminal misterios, gata de aprobarea FCC

1.782 ori
<b>HTC CLIO 200, un terminal misterios, gata de aprobarea FCC</b>Iata ca HTC este gata sa ne surprinda in perioada sarbatorilor de iarna, pregatind un misterios terminal botezat CLIO 200, care se pregateste de aprobarea celor de la FCC. Conform organizatiei care da de obicei unda verde handseturilor, CLIO 200 este un...

Iata ca HTC este gata sa ne surprinda in perioada sarbatorilor de iarna, pregatind un misterios terminal botezat CLIO 200, care se pregateste de aprobarea celor de la FCC.

Conform organizatiei care da de obicei unda verde handseturilor, CLIO 200 este un UMPC, desi ar putea la fel de bine sa fie un telefon in stilul lui TyTn. Apartenenta sa la categoria UMPC-urilor este indicata si de sistemul sau de racire, iar terminalul are pe lista de specificatii tehnice suportul pentru CDMA, EV-DO, 802.11 b/g si Bluetooth 2.0 Suntem totusi surprinsi de numele noului HTC, de vreme ce multi ar putea fi tentati sa creada intr-o asociere a brandului de masina cu acela al producatorului de telefoane.

Ca si in cazul lui HTC Nike, numele nu indica vreo branduire, ci doar o alegere inspirata din partea producatorului, care, in mod surprinzator nu naste procese. In imaginea de mai sus puteti admira o diagrama simplista a terminalului, care mentine misterul in ce priveste lookul noului HTC. Ramane de vazut daca acest presupus UMPC isi va detrna predecesorii printr-un amalgam de functii inovatoare sau va fi doar o combinatie reusita intre pret si design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×