Motorola RIZR Z6c asteapta aprobarea FCC

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.346 ori
<b>Motorola RIZR Z6c asteapta aprobarea FCC</b>Cel mai nou handset intrat in procesul de aprobare al FCC este Motorola RIZR Z6c, care va fi vandut prin intermediul Verizon Wireless. Puteti admira terminalul in imaginea urmatoare: Z6c este un alt terminal World Edition disponibil prin Verizon, ceea ce...

Cel mai nou handset intrat in procesul de aprobare al FCC este Motorola RIZR Z6c, care va fi vandut prin intermediul Verizon Wireless. Puteti admira terminalul in imaginea urmatoare:

Z6c este un alt terminal World Edition disponibil prin Verizon, ceea ce inseamna ca va functiona atat in retele CDMA, cat si in cele GSM. Z6c ofera utilizatorilor sai suport dual-band CDMA (800/1900MHz), dar si suport pentru GSM dual-band (800/1900MHz). Frecventele GSM sunt folosite intensiv in Europa si in numeroase tari din lume, in afara Americii de Nord, permitand clientilor Verizon sa foloseasca acelasi handset, chiar si atunci cand calatoresc la nivel international.

RIZR Z6c este dotat cu o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri de memorie microSD si Bluetooth 2.0 cu suport A2DP pentru headseturi stereo. In vreme ce aceste specificatii tehnice nu ne impresioneaza, putem spune ca handsetul arata destul de bine, fiind prezent in imaginea de mai sus in varianta sa neagra si lucioasa, definita de stil si eleganta. Ne asteptam ca telefonul sa poposeasca si in Romania, probabil in 2008, dupa ce el va fi atins deja succesul in SUA.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×