Telefon pentru persoanele În vârstă, acum În oferta Vodafone România - Panasonic KX-TU301

4.950 ori
<b>Telefon pentru persoanele În vârstă, acum În oferta Vodafone România - Panasonic KX-TU301</b>Vodafone România a anunțat astăzi un terminal adresat seniorilor, vorba aia "cine are bătrâni, să le cumpere telefon", dacă putem spune așa. Este vorba despre telefonul Panasonic KX-TU301, un terminal ușor de utilizat, cu taste mari și volum...

Vodafone România a anunțat astăzi un terminal adresat seniorilor, vorba aia "cine are bătrâni, să le cumpere telefon", dacă putem spune așa. Este vorba despre telefonul Panasonic KX-TU301, un terminal ușor de utilizat, cu taste mari și volum puternic.

KX-TU301 vine și cu un buton special pentru apeluri de urgență și este disponibil gratuit cu un pachet Vodafone ce include 500 de minute în rețea, 50 de minute naționale în rețelele mobile și 100 de minute în rețele naționale fixe și internaționale. Handsetul încorporează și un display de dimensiuni mari, pentru o mai mare lizibilitate a literelor și cifrelor.

în plus, telefonul este rezistent la șocuri, vine cu taste sonore și butonul de urgență mentionat mai sus. Aceasta tasta apelează consecutiv 5 numere de telefon presetate de către utilizator, astfel că apropiații persoanei în vârstă vor fi apelați dacă au loc urgențe. Pachetul voce oferit de Vodafone cu acest telefon costă 6 euro pe lună și se aplică pe 2 ani.

Telefon pentru persoanele În vârstă, acum În oferta Vodafone România - Panasonic KX-TU301

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×