Telefonica si Vodafone anunta o colaborare istorica la nivel european

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.245 ori
<b>Telefonica si Vodafone anunta o colaborare istorica la nivel european</b>Telefonica si Vodafone, 2 dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii la nivel mondial, au anuntat ieri ca vor colabora la nivel european, folosind infrastructura de telefonie mobila deja existenta. Prin aceasta intelegere se da startul unei...

Telefonica si Vodafone, 2 dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii la nivel mondial, au anuntat ieri ca vor colabora la nivel european, folosind infrastructura de telefonie mobila deja existenta.

Prin aceasta intelegere se da startul unei colaborari de lunga durata, care are ca scop si reducerea impactului asupra mediului, pe care il au activitatile acestor companii. Noul program va aduce beneficii ambelor branduri si va economisi sute de milioane de euro pentru ambele companii, in urmatorii 10 ani.

Impartirea infrastructurii va permite operatorilor sa ofere servicii avansate, imbunatatind experienta utilizatorului, dar si implementand servicii broadband mobile in zone in care acestea nu beneficiau de acoperire. Prin reducerea numarului de sedii ale companiilor, va fi redus si impactul asupra mediului, dar si costurile totale de operare.

Traficul va continua independent, pentru fiecare operator, iar companiile vor folosi in comun infrastructura retelelor din Germania, Spania, Irlanda si Marea Britanie, in vreme ce se poarta discutii si pentru Cehia.

Via: [Vodafone.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×